23948sdkhjf

Forgyldt af Bond – her er agentens biler, som er steget mest

| Medlemsnyhed | Indrykket af Biltorvet.dk

Universet omkring James Bond er vidunderligt for bilentusiaster, men hvilke biler er blevet forgyldt af at medvirke på det store lærred. Vi har samlet en liste med de ti biler, som er steget mest.

Hvor meget ekstra bliver en bil egentlig værd, når den har medvirket i en James Bond-film? Her får du listen med ti af agentens fedeste firmabiler.

Mens den seneste Bond-film No Time to Die suger danskerne ind i landets biografer, har det engelske forsikringsselskab og medie Hagerty haft regnestokken frem. De har kigget på, hvor meget en bil bliver forgyldt af at deltage i en James Bond-film. Fordi Hagerty har et meget præcist billede af, hvad klassiske biler koster normalt, har de simpelthen været i stand til at sammenligne priserne på en almindelig variant og så prisen på den specifikke bil, som James Bond har brugt i en film. Og det er blevet til nogle ret heftige stigninger – vi har en bil på listen her, som koster næsten 5.000 procent mere end en tilsvarende variant uden filmhistorie.

10. 1971 Ford Mustang Mach 1, Diamonds Are Forever
Trods en hæderlig biljagt gennem Las Vegas gader, indbragte denne Ford Mustang aldrig de helt store summer, da den blev solgt på aktion i 2004 for 110.000 kroner. Måske fordi denne generation af Mustang ikke er så eftertragtet, eller måske fordi Bond-filmen med Sean Connery ikke regnes for hans bedste. Hagerty regner normalprisen for en Mustang som den i filmen for at skulle koste omkring 80.000 kroner, så værdistigningen fra filmoptrædenen bliver kun sølle 37,5 procent.

 9. 1991 Mercedes-Benz 190E, No Time To Die
Den her er lidt sjov, for det er faktisk en bil, som har medvirket i den nye film – som de færreste har set. Og bilen skulle tilmed ikke have en fremtrædende rolle. Alligevel har den været til salg på en engelsk bilportal for klassiske biler for 78.000 kroner, og nu er den så formentlig solgt, for mon ikke ...

Læs mere på Biltorvet her.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Biltorvet.dk

Skagensgade 1,1
2630 Taastrup
Danmark
Biltorvet.dk

Send til en kollega

0.078