23948sdkhjf

VW Caddy Cargo består svendeprøven i alle håndværk

| Medlemsnyhed | Indrykket af Biltorvet.dk

VW Caddy Cargo klarer alle opgaver, man kaster efter den og føles solid. Der er nok varianter og tilpasningsmuligheder til selv de mest krævende håndværkere og den fik da også bronzemedalje til svendeprøven, årets varevogn for nyligt.

Årets varebil blev Renault Kangoo, en lille praktisk, personvognsagtig bil med kasse og i samme stil er VW Caddy Cargo, der også var med i opløbet og kom på podiet. Vi havde fornøjelsen af at teste den praktiske folkevogn i vinters og derfor bliver du nu forkælet med den anmeldelse.

Postmand Per-bilen Caddy med efternavnet Cargo, er basalt set en Golf med kasse, bygget på samme platform, nemlig MQD.

Caddy Cargo er dog forskellig fra personvognen i kabinematerialer og udformning, men ellers kan man få digitalt instrumenthus, stor 10,0 tommer trykfølsom skærm og et hav af komfortekstraudstyr, assistentsystemer og sikkerhedsudstyr, præcis som i personvognen Golf.

Der er forskellige grader af tech, hvor nederste trin er en lille 6,5 tommer skærm med knapper, mens versionen vi sidder i, er lige under topmodellen, og her har skærmen på 8,25 tommer også et par knapper og det er at foretrække. Knapper er nemlig en god ting, for det kan let bruges med arbejdshandsker på. Det kan en skærm som regel også, men den bliver hurtigt fedtet til og det er hamrende besværligt at ramme rigtigt – med eller uden handsker.

 

Ikke noget wellnesscenter
Testbilen var uden adaptiv fartpilot og vejbaneassistent, men det og meget andet teknisk forkælelse kan som sagt købes som ekstraudstyr. Faktisk er ekstraudstyrslisten alenlang, så man kan få ...

Læs mere på Biltorvet.dk


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Biltorvet.dk

Skagensgade 1,1
2630 Taastrup
Danmark
Biltorvet.dk

Send til en kollega

0.078