23948sdkhjf

Månedens medarbejder profil: Peter Olesen

| Medlemsnyhed | Indrykket af Washtec A/S

Som virksomhed, ønsker vi at fortælle historien om de mennesker der sælger og servicerer vores vaskemaskiner hver eneste dag.

Peter har været i Washtec i 16 år, og har altid haft med salg at gøre.

Da han startede var det salg af vores bilvaskemaskiner der var hans primære opgave. I dag sælger Peter alle vores forskellige produkter; kemi, service, betalingsløsninger m.m., men det er stadig vores mange forskellige vaskemaskiner der er hans primære opgave.

Med udgangspunkt i det Nord Jyske får vores mange kunder landet over glæde af Peter’s ekspertise, han har et solidt produktkendskab og kan fortælle om detaljerne på vores vaskemaskiner.

Peter har en  baggrund som elektriker og elinstallatør, hvilket gør at han kan give vores kunder gode råd om både det økonomiske perspektiv og om hvordan et vaskemaskine kan  blive etableret.

 

Hvad er dine fritidsinteresser?  Jeg cykler en gang imellem en lille tur og kører et par gange om ugen i Fitness center.

Hvad er en god arbejdsdag?  : En god dag på arbejde er når en af vores kunder ringer og siger, ”Hej Peter vi overvejer om vi skal have en ny vaskemaskine og det plejer du jo at have styr på, kikker du lige ud”, vi har kunder der købt vaskemaskiner af mig i over 15 år, det gør mig stolt og glad at de bliver ved med at give mig chancen for at sælge dem en WashTec maskine.

Hvad ser du frem til at gøre på en sommerdag?  En varm sommer dag skal foregå i vores dejlige have med grillen tændt og familien samlet omkring mig.

Hvilket produkt syntes du er vores bedste?  Den bedste produktdetalje synes jeg er vores Flexstream: kemipåføring, højtryksspul og tørring samlet i en enhed der har en perfekt afstand til køretøjet under vaskeprocessen og dermed bliver særdeles effektivt eksekveret.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Washtec A/S

Guldalderen 10
2640 Hedehusene
Danmark
Washtec A/S

Send til en kollega

0.078