23948sdkhjf

Elbilerne stormede frem, men lille diesel løb med sejren

| Medlemsnyhed | Indrykket af Biltorvet.dk

Årets Varebil 2022 er kåret, og til trods for et overtal af elbiler, blev det en gammeldags diesel med en revolutionerende praktisk døråbning, der løb med sejren.

Holdet af elbiler var stærkt til Årets Varebil 2022, men alligevel var det en lille Renault med store muligheder, der løb med sejren. Den nye Kangoo byder på hidtil usete praktiske evner.

Elbilerne var i overtal til Årets Varebil 2022, så alle tegn på himlen lyste i retning af en elektrisk vinder. Alligevel kom den lille, vakse Renault Kangoo ind fra siden og snuppede sejren foran alle andre – til trods for, at den drives af noget så arkaisk som en dieselmotor.

Men netop dieselmotoren er en positiv overraskelse – den flytter i hvert fald bilen kvikkere, end man skulle forvente af de bare 95 hestekræfter fra en 1,5-liters motor. Der findes også en variant med 75 heste, og senere kommer en kraftigere variant med 115 hestekræfter og dobbeltkoblingsgearkasse – og til næste år også en elektrisk version. Men det er ikke det, der har sikret Kangoo sejren.

Sejren er hevet hjem, fordi Kangoo introducerer en mindre revolution. De franske ingeniører har simpelthen fjernet b-stolpen i højre side af bilen. De kalder det selv Easy Side Access, og den manglende stolpe giver klassens ...

Læs mere på Biltorvet her.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Biltorvet.dk

Skagensgade 1,1
2630 Taastrup
Danmark
Biltorvet.dk

Send til en kollega

0.11