23948sdkhjf

Månedens medarbejder profil: Finn Normann

| Medlemsnyhed | Indrykket af Washtec A/S

Som virksomhed, ønsker vi at fortælle historien om de mennesker der sælger og servicerer vores vaskemaskiner hver eneste dag.

Manden bagved meget i Washtec, så peger pilen imod Finn. Udover at være backup for mange af vores salgsfunktioner, så har Finn også en sælger opgave i det sydlige Sjælland.

Vores grønne linje med svanen har meget fokus fra Finn, og han er igennem dette arbejde, med til at sætte en helt ny standard i hele bilvaskemarkedet.

Markedsføring på de sociale medier er blevet daglig dag, og når det kommer til dette i Washtec, så er det også Finn som sidder og trykker på knapperne.

Vi sætter pris på det det store arbejde bagved det hele.

 

Vi elsker at svare på spørgsmål om vaskemaskiner, men her er 4 spørgsmål til Finn.

Hvad er dine fritidsinteresser? - Jeg bruger (for) lidt tid på at sejle i vores båd og på at fiske, men fiskestangen er altid med på ferier.

 Hvad er en god arbejdsdag? - Det er når jeg har et par gode aftalte besøg hos potentielle eller eksisterende kunder, hvor vi sammen finder den rigtige løsning for dem. Mit mål ved ethvert besøg, at have bidraget med noget positivt til kunden.

 Hvad ser du frem til at gøre på en sommerdag?  - Nu holder jeg sommerferie sidst på sommeren, men hvis jeg er så heldig at den sommerdag rammer en fridag, er det enten på vandet , eller bare at slappe af hjemme ved poolen

 Hvilket produkt syntes du er vores bedste? - vi har rigtigt mange fantastiske produkter inden for alle vores segmenter, men f.eks vores shampoo med voks – er jeg helt vild med, og den er faktisk ikke ret dyr :-)


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Washtec A/S

Guldalderen 10
2640 Hedehusene
Danmark
Washtec A/S

Send til en kollega

0.063