23948sdkhjf

Revolutionen fra øst – vi tager et første kig på Kia EV6

| Medlemsnyhed | Indrykket af Biltorvet.dk

Kia er klar til at revolutionere din opfattelse af både elbiler og koreanske biler - EV6 koster fra 325.000 og kan lade 100 kilometer rækkevidde på 4,5 minutter.

Vanvittige ladetider, vanvittigt design og næsten lige så vanvittig effekt. Kia EV6 er elbilen skeptikerne hader, for med op til 585 heste, mulighed for at lade 100 kilometer på under fem minutter og en startpris på 325.000 kroner, er det svært ikke at være begejstret.

Selvom Odense er valgt som stedet, hvor vores første møde med Kias nye supermodel skal finde sted, har Kia Danmark alligevel forsøgt sig med at gøre lidt ekstra ud af det hele. EV6 hedder den, og vi bliver ledt ind i en mørk, tom fabrikshal, inden technoen dunker, og lyset blinker som på en natklub i Sankt Petersborg.

Der står den så og ligner noget, der stadig burde være en konceptbil. På billeder ser den kompakt ud, men i virkeligheden er det en ordentlig luns. Akselafstanden er hele 2,9 meter, tæt på at matche en Volvo S90. Den lange akselafstand giver overdådig benplads i kabinen. Visuelt er det dog specielt bagenden, som får EV6 til at se fremmed ud – meget langt fra noget, du hidtil har set hos den lokale Kia-forhandler.

Det er også bevidst, for EV6 skal være ...

Læs mere på Biltorvet her.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Biltorvet.dk

Skagensgade 1,1
2630 Taastrup
Danmark
Biltorvet.dk

Send til en kollega

0.078