23948sdkhjf

Forhandler: Ikke pengene værd at bruge en dyr bilportal

| Medlemsnyhed | Indrykket af Auto IT

Hos Carsten Jensen Biler har de altid sværget til biltorvet.dk til annoncering. Men så prøvede de at supplere med en anden bilportal. Det blev dog en dyr fiasko, så nu holder de sig til biltorvet.dk fremover.

”Jeg troede, jeg kunne sælge flere biler,” lyder det næsten undskyldende fra Lars Monefeldt Andreasen, der står for bilsalget hos Carsten Jensen Biler i Vordingborg. Han er eneste fuldtids bilsælger i bilhuset og ville afsøge andre bilportaler end den sædvanlige biltorvet.dk, som de ellers har kørt med, så længe portalen har eksisteret. Inspirationen kom fra en ny bilbutik i nærheden, hvor ejeren mente, at de vise sten lå et andet sted end biltorvet.dk.

 ”Men vi havde det en måned og det gav ingenting. Vi solgte præcist det samme, som altid. Derfor opsagde vi det, og kører nu videre med biltorvet.dk. Det syntes jeg, fungerer fint, og det har det altid gjort,” mener Lars Monefeldt Andreasen.

 Undervejs bemærkede han, at det havde kostet 2,5 gange mere at annoncere bilerne sammenlignet med Biltorvet. Med sine 40 salgsbiler, drejede det sig om flere tusinder kroner ekstra.

 ”Uden at det altså gjorde nogen forskel. Det var ikke de penge værd, vi brugte på det,” slår han fast.

 

Læs mere om, hvordan Carsten Jensen Biler fisker kunder og sælger biler online via Facebook og egen hjemmeside


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Auto IT

Skagensgade 1
2630 Taastrup
Danmark
Auto IT

Send til en kollega

0.079