23948sdkhjf

La Familia - brugttest af Alfa Romeo Stelvio

| Medlemsnyhed | Indrykket af Biltorvet.dk

En brugt italiensk bil? Det lyder dumt og dyrt - men vores research viser, at Alfa Romeo Stelvio er overraskende solid.

Alfa Romeo Stelvio bryder mange fordomme – kan en Alfa være højbenet. Kan den være holdbar? Vi brugttester den italienske familiebil og bliver positivt overrasket.

Alfa Romeo Stelvio er tæt på at være en vederstyggelighed i puristers øjne. En SUV kan aldrig blive en rigtig Alfa Romeo, for højbenet og køreentusiasme rimmer ikke. Men selv purister stifter familie, og det kan være svært at klemme en barnevogn eller en labrador ned i bagenden på en Giulia Quadrifoglio – uanset hvor mange hestekræfter den så har. Og netop Stelvio er nok Alfas mest praktiske bil til dato. Bagsædet rummer snildt en langlemmet teenager, og bagagerummet tager hele 525 liter – det er faktisk bedre end konkurrenten Volvo XC60. Hvem skulle have troet, at en Alfa kunne slå en Volvo på plads.

Men dagens opgave handler om byggekvalitet, pålidelighed og hvor holdbar en Stelvio er, hvis den er et brugtkøb. Derfor har vi lånt en Stelvio 2,2 Diesel med 180 hk og 8-trins automatgear. Den er fra 2017, har kørt 53.000 km og er til salg hos Djarlo Automobiler i Nærum for 380.000 kroner.

Næsten nervøs
Dieselmotoren brummer lidt kold, og har ikke den mest vibrationsfri gangkultur, men sæt drejeknappen for drivlinjen over i d for dynamic, og så er du ikke i tvivl om, at alle 180-diesel hypper er hjemme. Motoren trækker ...

Læs mere på Biltorvet her.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Biltorvet.dk

Skagensgade 1,1
2630 Taastrup
Danmark
Biltorvet.dk

Send til en kollega

0.063