23948sdkhjf

Fashionabel Folkevogn – brugttest af Volkswagen Arteon

| Medlemsnyhed | Indrykket af Biltorvet.dk

Den er flot, men kan den holde? Vores test viser, at Volkswagen Arteon kun har få slagsider - dem finder du her.

Volkswagen-programmets mest fornemme model hedder Arteon, men holder det lirede udtryk, når bilen er brugt. Vi kigger Arteon op under skørterne.

Folkevognen har i flere år været danskernes yndlingsmærke, men en model er noget mindre folkelig end resten – og det er helt bevidst. Arteon er, bortset fra SUV’en Touareg, mærkets dyreste model, og skal tage kampen op mod tunge konkurrenter som Audi A5 og BMW 4-Serie. Det kræver både en bil med masser af tech, lækre detaljer, høj kvalitet og skarpe køreegenskaber. Og et udseende, der fanger. Og lige netop udseendet har Arteon så sandelig med sig. Vi har lånt en meget rød testbil hos Daugaard Biler i Søborg, som står og stråler om kap med forårssolen. Bilen er lang, flad og ser på en gang aggressiv og elegant ud. Det er en Arteon Elegance med 2-liters diesel og DSG-gearkasse. Bilen er fra 2017, har kørt 61.000 kilometer og koster 399.900 kroner.

Når det kommer til Volkswagens teknik, kan du sagtens finde ejere med skrækhistorier. Men sådan er det, når man bygger så mange biler, og som alle bruger samme teknik. Vi har været i kontakt med en række danske og udenlandske ejere af Arteon, og det generelle billede er, at ...

Læs mere på Biltorvet her.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Biltorvet.dk

Skagensgade 1,1
2630 Taastrup
Danmark
Biltorvet.dk

Send til en kollega

0.079