23948sdkhjf

Sommer på hjul? Volkswagen har genvejen med ny Caddy

| Medlemsnyhed | Indrykket af Biltorvet.dk

Vil du ud i sommerlandet i autocamper, så står Volkswagen klar til at hjælpe med en ny, billigere California - baseret på den mindre Caddy. Her er plads til to personer, og startprisen er 140.000 kroner lavere end den almindelige California.

Volkswagen udvider paletten af autocampere med en Caddy California, som er perfekt til endnu en sommer i coronaens tegn. Caddy California har plads til to og lavere priser end storebrødrene.

Coronaen har stadig ikke sluppet sit klamme tag om Danmark, og de fleste af os kigger ind i en sommer, der skal holdes indenfor landets grænser. Og det kunne eksempelvis være i en kompakt autocamper. Netop Volkswagen kommer til undsætning med en ny variant i deres California-serie. Caddy California er den nye lillebror, som samtidig bliver billigere. Priser starter fra 311.395 kroner.

Den nye Caddy California kommer i to størrelser, henholdsvis Caddy California med en længde på 4.501 millimeter og Caddy Maxi California på 4.853 millimeter. Den bageste sektion af interiøret har masser af smart campingudstyr. Det gælder den nye fold-ud-seng med kop-fjedre og en madras i høj kvalitet. Med målene 1.980 x 1.070 mm er sengen ikke ligefrem overdådig, men mon ikke du og din hjertens udkårne kan klemme jer ind under måneskin på Mols.

Foldet sammen fylder sengen kun en tredjedel af længden og er pakket kompakt sammen, så den kan opbevares i bagagerummet. Når sengen tages i brug, kan ...

Læs mere på Biltorvet her.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Biltorvet.dk

Skagensgade 1,1
2630 Taastrup
Danmark
Biltorvet.dk

Send til en kollega

0.063