23948sdkhjf

Det tunge træk - bedste biler som må trække 3500 kg

| Medlemsnyhed | Indrykket af Biltorvet.dk

Skal du bruge en personbil til det helt tunge træk, så finder du her syv fede biler som må trække 3500 kg.

Hvis det ikke kan blive tungt nok for dig, så har vi her fundet en række personbiler, som må trække massive 3500 kilo – fra de billigste til de dyreste.

Har du en exceptionel tung svigermor, en virkelig stor campingvogn eller en ekstra tung båd, så er det nødvendigt med en bil, der kan trække det hele. Derfor tager vi et kig på biler, som må trække 3.500 kg. En så stor trailer kræver den rette bil, og her er det ikke nok, at bilen har tilstrækkeligt med kræfter. Selvom alle trailere over 750 kilo skal have egne bremser, er det stadig nødvendigt med kraftige bremser på bilen, og måske vigtigst er det, at bilen selv har en vis tyngde. Hvis ikke bilen er tilstrækkelig tung, ender det nemlig med, at det er traileren, der styrer bilen.

Det skulle helst være omvendt, og derfor er alle biler, vi har fundet frem, SUV’er eller pickups. De er nemlig mest velegnede til de helt store træk. Men det betyder også, at vi bevæger os i den dyrere ende, og specielt er ejerafgifterne så høje, at det næsten får øjnene til at løbe i vand.

Tysk trækker
Første tunge trækker er en Mercedes ML320d fra 2006. Den har kørt 269.000 kilometer, men har overholdt alle service og leveres nysynet med seks måneders garanti fra forhandleren. Trods de mange kilometer, får du en lækker og stærk diesel-V6’er med ...

Læs mere på Biltorvet her.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Biltorvet.dk

Skagensgade 1,1
2630 Taastrup
Danmark
Biltorvet.dk

Send til en kollega

0.079