23948sdkhjf

Seks brugte biler under 10.000 kroner

| Medlemsnyhed | Indrykket af Biltorvet.dk

Kig med i vores 00’er-bonanza af biler, ingen andre gider at have. Det er godt for dig, for de er stinkende billige – vi har samlet seks brugte biler til under 10.000 kroner.

Guld falmer aldrig – men det finder du ikke her. I stedet har vi været på jagt efter de billigste biler, du overhovedet kan finde – og vi har faktisk fundet seks gode biler under 10.000 kroner.

Hvad vil du helst bruge 10.000 kroner på – den seneste Iphone eller en nysynet bil, som kan give dig masser af problemfri kilometer uden større bekymring. Det er faktisk overraskende, hvor meget bil du kan få for få penge. Så vi har samlet seks brugte biler under 10.000 kroner, og vi har forsøgt at vælge nogen, som har masser af kilometer i sig endnu.

Vi starter i det eksklusive hjørne – hvad siger du til ny-klassikeren Audi A4 Avant. I dette tilfælde med både en silkeblød V6’er og læderindtræk. Her får du 165 hestekræfter, og bilen har kørt bare 170.000 kilometer, og holder syn til november 2021. Til gengæld er der noget rust i den ene fordør.

Familie-fornuft
Næste bil er måske ikke helt så sexet. Faktisk er den tæt på at være en af de mest usexede biler i verden – og bare rolig, der kommer flere. Men fordelen er så, at ...

Læs mere på Biltorvet her.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Biltorvet.dk

Skagensgade 1,1
2630 Taastrup
Danmark
Biltorvet.dk

Send til en kollega

0.063