23948sdkhjf

Audis elektriske A6 får 700 kilometer rækkevidde

| Medlemsnyhed | Indrykket af Biltorvet.dk

Indbygget projektor og en lakering, der afviser solens stråler, så du kan have klimaanlægget slukket og dermed spare strøm. Audi A6 e-tron concept er proppet med ny tech og får en rækkevidde på over 700 kilometer.

Audi lever op til eget slogan om forspring gennem teknik. Konceptet for den kommende elektriske A6 har indbygget projektor, så du kan spille computer, mens bilen lader, og lakken kan afvise solstråler, så du kan spare strøm på klimaanlægget.

Audi er gået amok i et teknikorgie med deres seneste koncept – Audi A6 e-tron concept. Den er selvfølgelig 100 procent elektrisk og baseret på Volkswagen-gruppens helt nyudviklede PPE-platform, der er udviklet under Audis ledelse. Samtidig repræsenterer den også et helt nyt designkoncept – det eneste, den har til fælles med den nuværende A6, er dens dimensioner. Konceptbilen er designet som en Sportback, og dens linjer viser en udvikling af Audis nuværende designsprog. Audi A6 e-tron concept, der præsenteres i Shanghai, er langt mere end en designøvelse - dens eksteriørdesign er en forsmag på Audi's fremtidige produktionsmodeller.

Lakken giver mere rækkevidde
A6 har repræsenteret mærket siden 1968 – i første omgang og indtil 1994 som Audi 100. Først Limousine, Avant, og allroad, og senere Sportback – der blev introduceret som A7. Aerodynamik har altid spillet en central rolle. Cw- værdien for Audi 100 er stadig legendarisk, og på det tidspunkt i 1982 var Audi 100 verdensmester i aerodynamik på tværs af alle klasser med sin Cw-værdi på 0,30.

Audi A6 e-tron concept har en Cw-værdi på kun 0,22, som udmønter sig i lavere energiforbrug og derfor længere rækkevidde. Det slår dog ikke Mercedes netop introducerede EQS, som har en Cw-værdi på 0,20.

Men Audi har ikke kun slebet formen i vindtunnelen. Heliosilver er navnet på en speciel lakering, der reducerer energiforbruget. Det skyldes, at lakken kan reflektere en betydelig procentdel af ...

Læs mere på Biltorvet her.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Biltorvet.dk

Skagensgade 1,1
2630 Taastrup
Danmark
Biltorvet.dk

Send til en kollega

0.079