23948sdkhjf

Skoda lancerer elbil i træningsdragt – Enyaq iV Sportline

| Medlemsnyhed | Indrykket af Biltorvet.dk

Skoda er på vej med den spændende elektriske SUV Enyaq - og inden modellen lander, introducerer de allerede to sporty versioner med store fælge, kulfiber-look i kabinen og sænket undervogn. Og så tilbyder Skoda stadig fem års gratis service på Enyaq.

Skoda lancerer nu to sportslige versioner af elbilen Enyaq iV. De får sporty udstyr og lynladning til priser fra 369.995 kroner – og Skoda smider fem års gratis service med i købet.

Skodas nye elbil er allerede blevet velmodtaget, men nu er tjekkerne klar med en version, der er trukket i træningsdragten. Skoda selv kalder den slags for Sportline. Det drejer sig om Enyaq iV Sportline 60 og Enyaq iV Sportline 80, der – som navnet antyder – har masser af sportsligt udstyr.

Det omfatter blandt andet et par løbesko i form af 20 tommer alufælge, sportschassis med 15 millimeter sænkning foran og 10 millimeter bag, sportskofangere samt kølergrill, tagræling, sidespejle og modelbetegnelse i blanksort. Både for- og baglygter har fuld LED, og de intelligente forlygter med matrix-teknologi fordeler lyset ultrapræcist, så medtrafikanterne ikke bliver blændet.

Når man sætter sig ind i kabinen, bliver man mødt af det lækre interiørtema Design Selection Sportline, hvor sportstolene foran og bagsædet er beklædt med Suedia-mikrofiber, og hvor instrumentbordet er beklædt med kunstlæder med kontrastfarvede syninger, ligesom panelerne har kulfiber-look. For at understrege det sportslige element har Enyaq iV Sportline selvfølgelig også alupedaler.

Lynopladning og varmepumpe
Enyaq iV Sportline 60, som koster fra 369.995 kroner er baseret på Enyaq iV Plus og har bl.a. ...

Læs mere på Biltorvet her.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Biltorvet.dk

Skagensgade 1,1
2630 Taastrup
Danmark
Biltorvet.dk

Send til en kollega

0.11