23948sdkhjf

Volkswagen introducerer sporty SUV-coupé

| Medlemsnyhed | Indrykket af Biltorvet.dk

Volkswagen har danset samba hele natten på Copacabana, og det er der kommet en ny crossover-coupé ud af. Taigo hedder den, og den placerer sig mellem T-Cross og T-Roc, og adskiller sig ved at være mere sporty at se på.

Volkswagen vil have endnu flere SUV’er på modelprogrammet. Derfor introducerer de nu Taigo – en Polo-baseret SUV-coupé med brasilianske aner, som skal lokke unge købere til med høj siddeposition og smart design.

Ligesom vi havde vænnet os til, at Volkswagen kun introducerer elbiler, løfter de nu sløret for endnu en crossover/SUV/højbenet familiebil. Navnet er Taigo, og den skal løfte Volkswagens tilstedeværelse i SUV-segmentet i minibilsklassen. Størrelsesmæssigt vil Taigo glide ind i modelprogrammet mellem T-Cross og T-Roc.

Taigos claim to fame er design, som vi bliver lovet, er både dynamisk og emotionelt pakket rundt om et rummeligt interiør, der vil være udstyret med en stribe af innovative assistentsystemer og online infotainmentsystemer. Det skal lokke unge købere til – hvis ikke de allerede er hoppet over i en elbil.

Den brasilianske forbindelse
Så har du siddet derhjemme med et brændende ønske om at eje en crossover med den højere siddeposition, men som også samtidig ...

Læs mere på Biltorvet her.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Biltorvet.dk

Skagensgade 1,1
2630 Taastrup
Danmark
Biltorvet.dk

Send til en kollega

0.235