23948sdkhjf

Kom tættere på himlen - brugttest af tre klassiske biler

| Medlemsnyhed | Indrykket af Biltorvet.dk

Det behøver ikke at være så dyrt eller besværligt, som din bankrådgiver vil have dig til at tro. Foråret er lige om hjørnet, og derfor har Biltorvet samlet tre sportsvogne i tre forskellige prisklasser.

Drømmen om en sportsvogn ligger lige derude på Biltorvet. Her får du en guide til tre klassiske modeller i tre forskellige prisklasser. 

Jeg vil trække ud fra den lille parkeringsplads i skoven, efter billederne er kommet i hus. Den skarpe marts-sol hænger mig i øjnene, og en jordvold skygger for trafikken til højre. Jeg kigger mig for og trækker ud, men i samme øjeblik kommer en hvid Ford Transit susende. 
Øjeblikket fryser – selvfølgelig skal jeg baldre dette rullende stykke bilhistorie, netop som turen går tilbage til Bryske Classic Cars – tænker jeg. Det er dem, der så elskværdigt har lånt mig nøglerne til denne smukke, dybbrune, næsten sorte Porsche 911 SC. Så kommer jeg i tanke om forhandlerens ord – den lyder bedst over 4.000 o/min – slipper koblingen, mens jeg stamper speederen mod den dybe, cognac-farvede gulvmåtte.

Boksermotoren på 3,0 liter synger sine hæse sang, mens baghjulene kæmper efter greb. Jeg må styre kontra, hvis ikke jeg skal havne i busken, som vægten fra hækmotoren forskydes tværs over de to vejbaner. Heldigvis har jeg ladet flyverdragten hænge i tørreskabet, og suttekluden er spyttet ud, så jeg holder på, til næste gear bankes ind i en grad, så det virker blasfemisk i en bil fra 1977. Dengang var ...

Læs mere på Biltorvet her.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Biltorvet.dk

Skagensgade 1,1
2630 Taastrup
Danmark
Biltorvet.dk

Send til en kollega

0.156