23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Hyundai Ioniq ryster hjemmehjælper-stilen af sig med 306 hk

Hyundai er tilbage med en ny version af Ioniq. Med 800 volt er den i stand til at lade 100 kilometer rækkevidde på bare fem minutter, og i kabinen bliver der lige så meget plads som i en Mercedes S-Klasse.

Hyundais elbil Ioniq er i seneste udgave blevet fræk at se på, hurtig og har fået avancerede lademuligheder, så den kan lade 100 kilometer på bare fem minutter.

Hyundai har potentielt skuffet en række af landets hårdtarbejdende hjemmehjælpere. Hyundai har netop introduceret den nye udgave af Ioniq, og væk er det kedelige udtryk, som den gamle udgave var tynget af.

Den er i stedet blevet elegant og friskt at se på, takket være Hyundais nyudviklede, og dedikerede elplatform, som kaldes E-GMP-platform. Længden på den nye bil er 4,6 meter, eller cirka 40 centimeter længere end en Volkswagen Golf. Mest imponerende er dog, at den har fået en enorm lang akselafstand – hele tre meter. Det er altså i Mercedes S-Klasse-land, og da netop akselafstanden antyder pladsen i kabinen, kan vi altså vente os oceaner af plads på specielt bagsædet.

Det har Hyundais designere udnyttet ved at skabe et helt fladt gulv, gør det muligt for midterkonsollen at glide frem og tilbage. Førersædet og passagersædet er udstyret med benstøtter, der gør det muligt for passagerer at slappe af, mens bilen oplades. Alle sæder kan manøvreres frem og tilbage, hvilket gør det lettere for voksne på forreste række at tage sig af børn på bagsædet.

Og for at understrege den grønne glorie, er sæderne betrukket med øko-behandlet læder, der er farvet og behandlet med vegetabilske olieekstrakter fra hørfrø. Andre detaljer fra kabinen består af tekstiler, der stammer fra fibre som sukkerrør, uld, polygarn og fibre vævet af genbrugsplast. Overflader som instrumentbord, knapper og dørpaneler er belagt med en polyurethan biomaling fremstillet af olier fra rapsblomster og majs.

I stødet
Samtidig betyder opbygningen, at ...

Læs mere på Biltorvet her.

 

Biltorvet.dk
Skagensgade 1,1
2630 Taastrup
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK34576289

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047