23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Træt af prisstigninger på bilannoncer?

Syntes du annonceringen på bilportaler er blevet for dyrt? Er du træt af, at prisen hele tiden stiger? Så kom med i fællesskabet på biltorvet.dk. Her er annoncerne billige og du får gratis Facebook. Du kan sælge det samme som før - bare billigere.

Hvis du er træt af den store regning for dine bilannoncer og evindelige prisstigninger, så overvej at bruge biltorvet.dk.

Vi har altid kørt med særdeles fair priser, da vi jo er ejet af jer bilforhandlere og derfor kun er sat i verden for at hjælpe og lave smart IT til gavn for alle bilforhandlere.

Den seneste tid er der sket meget med biltorvet.dk. Vi har bl.a. skudt flere fordele ind i vores fælles salgsportal, så vi fanger bilkøberne på flere kanaler. 

Det betyder at alle, som annoncerer på biltorvet.dk også kan få vist bilannoncerne på Facebook. 

Både som almindelige opslag på jeres egen profil, hvor vi både laver tekst og billede. Og som annoncer, der sendes til folk på Facebook, der er i markedet for den bil, du har til salg.  

Pengene til Facebook-annoncerne tager vi fra den beskedne pris, du allerede betaler for at have din bil på biltorvet.dk. Det koster altså ikke ekstra.

Så kom med i fællesskabet, prøv os af og støt op om bilforhandlernes egen bilportal - uden at sige for meget, kan du nok få et rigtigt godt tilbud på din annoncering lige nu. 

Kontakt os her. 

 

PS:
Når du annoncerer på biltorvet.dk, får du også tilbudt en gratis bytteprisfunktion, der indsættes på jeres egen hjemmeside. Besøgende, der vil have deres bil byttet til en anden kan få et automatisk beregnet prisforslag og du får et varmt lead.

 

PPS:
Læs om Jørgens erfaringer med at skifte til biltorvet.dk her:

”Det blev for dyrt.”
Så kort kan Jørgen Bonde formulere sin beslutning om at skrotte den dyre annoncering på bilportaler og udelukkende bruge biltorvet.dk.
”Vi sælger det samme som før. Det har vi aldrig fortrudt,” uddyber han.
Læs resten: Jørgen sælger masser af biler med billige annoncer 

 

 

Auto IT
Skagensgade 1
2630 Taastrup
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK34576289

Send til en kollega

0.047