23948sdkhjf

Puslepladsen ikke til at stoppe!

| Medlemsnyhed | Indrykket af Washtec A/S

Nu udvidet med 2 lækre luksus selv-vaskeanlæg

Puslepladsen, Bavnehøjvej er Silkeborgs førende vaskecenter - ­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­ v/Stig og Søren Bak, siden far og søn startede op i april 2018, er det gået stærkt!  

 Opstarten blev lanceret med Danmarks mest moderne bilvaskemaskine, det viste sig hurtigt at satsningen på høj kvalitets vask og en unik vaskeoplevelse var en succes og efterspørgslen var så stor at en udvidelse allerede kom i august 2018, hvor en stor vaskemaskine til store køretøjer som busser og lastbiler var på plads.

 Indendørs pusleplads i opvarmede lokaler tiltrækker erhvervskunder!

Efter endt vask, bliver man inde i bygningen og har muligheden for at ”pusle” om sin bil med støvsugning, rensning af måtter, og ikke mindst rengøring af sin bil indvendig hvor Puslepladsen stiller klude og produkter til rådighed, således bilen er ren både udvendig og indvendig inden udkørsel fra bygningen.

 Danmarks premiere: 2 stk. selv-vaskeanlæg med skumtæppe (PowerFoam)!

Nu efter 2½ år er kapacitetsgrænsen nået igen og kunderne skal have endnu bedre forhold og muligheder, derfor har Puslepladsen investeret i de meget populære selvbetjeningsanlæg, som er en enorm succes i udlandet og som for alvor er ved at vinde indpas i Danmark, og man forstår hvorfor!

 Med denne type vask kan man vaske stort set alt, cykler, motorcykler, scootere, både, campingvogne, specialbiler, veteranbiler ja kun fantasien sætter grænser.

 Her kan Puslepladsens kunder selv lave en optimal vask, det er enkelt og nemt at betjene, der er altid belyst programdisplay der viser det valgte program, og selvbetjeningens farvekoncept gør at kunden altid kan se hvilken børste eller lanse der hører til programmet.

Her to måneder efter opstarten af selv-vaskeanlægget kan Søren og Stig glæde sig over en meget stor interesse for dette anlæg, kunderne har ytret mange positive tilbagemeldinger og anlægget bliver flittigt benyttet.     

 Til spørgsmålet om den store succes kunne tænkes afprøves andre steder er svaret fra Søren og Stig: det kan ikke udelukkes….

 Åbningstider

Vaskecenteret har åbent alle ugens dage fra 6-23. Der er mulighed for betaling med Dankort og andre betalingskort, mobilepay og værdinøgler

Link til video


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Washtec A/S

Guldalderen 10
2640 Hedehusene
Danmark
Washtec A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.078