23948sdkhjf

Renault Kangoo bliver sejere - og udrydder Dacia Dokker

| Medlemsnyhed | Indrykket af Biltorvet .dk

Renault lancerer en ny Kangoo, som er blevet mere voksen og maskulin at se på – og så har den fået en smart løsning, der vil få håndværkere og bude til at klappe i hænderne.

Bude og håndværkere over det ganske land ånder netop nu lettet ud. Renault har introduceret en ny Kangoo, og den ligner ikke længere et legetøjsprodukt i plastik. Den nye Kangoo fremstår designmæssigt langt skarpere og mere muskuløs end forgængeren. Indenfor er der et helt nyt og funktionelt instrumentbord og mere fralægningsplads. Samtidig er der er nye sæder, der øger komforten - også når man sidder i mange timer ad gangen. Den nye udgave kommer både i en luksusversion og en basisversion. Navnet er Kangoo og Express.

Men kunderne vil ikke kun juble over udseendet. Den nye Kangoo byder blandt på Easy Side Access. Og som navnet antyder, er det en opfindelse, der gør det langt nemmere at laste bilen fra siden. Ved at fjerne midterstolpen lige bag højre fordør, tilbyder Kangoo Van den største sideåbning på markedet på i alt 1,46 meter. Åbningen er faktisk dobbelt så bred som forgængere.

Men, det er ikke design det hele. Blandt andet fås Kangoo også med Easy Link multimediesystem, der indeholder helt nye funktioner. Blandt andet Permanent Rear View digitalt bakspejl med et kamera. Derudover er der også Trailer Swing Assist, Break Stability Control og AEBS – Advanced Emergency Breaking.

Den nye Kangoo er tilgængelig i en lang række varianter. Først og fremmest fås den i to længder. Det betyder, at man har et lastrum, der kan variere fra ...

Læs mere på Biltorvet her.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Biltorvet .dk

Skagensgade 1,1
2630 Taastrup
Danmark
Biltorvet .dk

Send til en kollega

0.063