23948sdkhjf

Ny Golf R får topfart på 270 km/t

| Medlemsnyhed | Indrykket af Biltorvet.dk

Volkswagens nye Golf R bliver hurtigere og kraftigere end nogensinde, men det er det nyudviklede firehjulstræk, som bliver det fedeste ved den nye Golf R.

Volkswagen har netop introduceret den nye Golf R – traditionelt den mest hidsige version af verdens mest populære hatchback. Effekten er nu steget til 320 hestekræfter, som gør den til den stærkeste Golf-model nogensinde. Det betyder, at modellen er, takket være et avanceret firehjulstræk, vi kommer tilbage til om lidt, accelererer fra 0 til 100 km/t på kun 4,7 sekunder og fortsætter til en elektronisk begrænset topfart på 250 km/t. Golf R kan også bestilles med en R-Performance-pakke, der – blandt meget andet – løfter topfarten til 270 km/t.

Det er dog ikke så meget de imponerende præstationer, der definerer Golf R, men mere kombinationen af 420 Nm drejningsmoment og et firehjulstræk, som Volkswagen kalder det mest progressive firehjulstræk i klassen, som skulle sætte en ny køredynamisk standard.

Nyt firehjulstræk
Hos Volkswagen hedder det ikke bare firehjulstræk, men 4MOTION, og det er altså nyt på Golf R. Ingeniørerne har nemlig udviklet det, de kalder R-Performance Torque Vectoring, hvor en styreenhed, distribuerer motorkraften mellem de fire hjul. En ny slutudveksling fordeler ikke kun motorkraften mellem for- og bagakslerne, men også mellem de to baghjul. Det gør det muligt at ...

Læs mere på Biltorvet her.


Kommentarer

Jesper Holm
Det er bare ærgerligt at den bliver så dyr.

Auto IT
Sådan er det jo desværre tit med de rigtigt sjove biler ...

Jesper Holm
Ja, lige bortset fra Polo GTI.

Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Biltorvet.dk

Skagensgade 1,1
2630 Taastrup
Danmark
Biltorvet.dk

Send til en kollega

0.099