23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Oprustning hos Digital-servicebook.com

Endnu en oprustning hos Digital-servicebook.com


I takt med den kraftige udvikling, kan firmaet igen sige goddag til endnu en medarbejder, samt med stolthed præsentere en strukturel ændring der vil skabe dynamik og øget flow i det internationale Tele-Center.

Hele to personale nyheder har sneget sig ind hos Digital-servicebook i November, på salgs og support siden er der oprustet med Grace Khalil, som er 29 år, og har en solid sproglig baggrund, og en profil der vidner om en bred forståelse for internationalt support og salgsarbejde. Grace kan udføre support på 5 sprog og er dermed en værdifuld tilsætning til ethvert tele-center.

Ligeledes har man valgt at bruge af de allerede ansætte resourcer, og forfremme Cecilia Borgvall Klinge til team-leder for Tele-centeret, som ansvarlig for virksomhedens uddannelse af nye medarbejdere og undervisnings materiale.

”for mig er det fantastisk at kunne annoncere netop disse to tilsætninger til vores allerede stærke team, vores færd ud i Europa og resten af verden fordrer en skarp international profil i vores tele-center, og det er i høj grad det vi får ved denne manøvre. At vi internt i huset samtidig er så heldige at have haft en supporter, der samtidig i sit tidligere virke har arbejdet med salgsundervisning og mentoring, gør det kun endnu mere naturligt at finde teamleder talentet i egne rækker.”

Udtaler CCO Henrik Pedersen.

Digital-servicebook.com har i de sidste par år oplevet en enorm vækst. Og er i dag den førende udbyder af service dokumentation i verden.

Digital Servicebook
Vordingborgvej 79
4700 Næstved
Næstved Kommune
Danmark
CVR nummer: DK36726350
P nummer: 1020358382

Send til en kollega

0.049