23948sdkhjf

Mercedes elektriske S-model får en rækkevidde på 700 km

| Medlemsnyhed | Indrykket af Biltorvet.dk

Mercedes vil introducere seks nye elektriske modeller i løbet af næste år. Første model er EQS, en voldsomt luksuriøs model med op til 700 kilometer rækkevidde.

Mens Mercedes er i gang med at introducere den nye Mercedes S-Klasse, som har endnu mere luksus end nogensinde, er de ved siden af i fuld sving med at lægge sidste hånd på den elektriske S-Klasse. Den får navnet EQS, og når den introduceres i 2021, bliver den første model som er baseret på en helt nydesignet platform, som også kommer til at danne udgangspunktet i flere elektriske modeller. Mercedes har døbt platformen for Electric Vehicle Architecture (EVA) platform.

EQS – og særligt drivline og batteri – testes netop nu intenst på Mercedes-Benz’ egen Test and Technology Test Centre i tyske Immendingen, men også i det nordlige Sverige udføres tests under ekstrem kulde, mens Nardo-banen i Italien lægger asfalt til grundige højhastighedstests. I alt er der kørt over to millioner kilometer, da der også udføres yderligere tests af EQS i Sydafrika, Kina og USA.

De tekniske specifikationer holder Mercedes endnu tæt til kroppen, men tidligere på året løftede man sløret for, at man forventer, at det nye flagskib skal have en rækkevidde på mere end ...

Læs mere på Biltorvet her.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Biltorvet.dk

Skagensgade 1,1
2630 Taastrup
Danmark
Biltorvet.dk

Send til en kollega

0.078