23948sdkhjf

Koreansk grundighed – Hyundai i20

| Medlemsnyhed | Indrykket af Biltorvet .dk

Hyundai i20 er klar i en ny generation, bedre end nogensinde. Den er mere rummelig, meget smartere og kører bedre. Polo-klassen har fået en ny konkurrent, du bør overveje, før du går til klassikerne.

Hvad får du hvis du matcher koreansk iver og tysk ingeniørkunst? Du får Hyundai i20. For egentlig er der ikke meget koreansk over bilen, som er udviklet og designet i Rüsselsheim i Tyskland, også kendt for at være hjemstavn for Opel. Så hvis du har en joke om koreanske biler, kan du vist godt pakke den væk, for den nye i20 matcher snildt de øvrige konkurrenter i minibilsklassen.

Designet er langt mere markant og aggressivt, end vi er vant til fra Hyundai, og faktisk også blandt konkurrenterne. Forlygterne i fronten er skarpe, og hele fronten ser vred ud, og Hyundai kalder designet for Sensous Sportiness. Om man kan lide det, er en smagssag, men anderledes er det, og bilen strutter af selvtillid. Hopper du inden døre falder du hurtigt ned igen. Vi kører Essential-varianten, som er mellemste udstyrstrin, og her er en del af plastikken på dørsider og ned langs forsæderne udført i noget kedeligt plastik, som minder om de tidligere generationer, fra dengang hvor der var noget om jokesne om koreanske biler. Hvis du vælger dyreste version Advanced, er en stor del af kabinen beklædt med et noget rarere og mere blødt materiale. Og ellers er det jo heldigt, at resten af kabinen er løftet med det vildeste lir anno 2020.

Fra Essential er en 10,25 tommer stor skærm nemlig standard i stedet for traditionelle visere i instrumentbordet. Den er en my mindre end skærmen i Volkswagen Polo, men til gengæld ekstremt skarp. Som den eneste i klassen får du også Apple Carplay – altså ikke den billige variant, hvor du skal koble telefonen op med et irriterende USB-stik, nej her er det trådløst, som det altid har burde være. Skærmen i midterkonsollen er otte tommer, men du kan købe en teknikpakke til 13.995 kroner, som inkluderer en 10,25 tommer trykfølsom skærm og navigation med ...

Læs mere på Biltorvet her.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Biltorvet .dk

Skagensgade 1,1
2630 Taastrup
Danmark
Biltorvet .dk

Send til en kollega

0.078