23948sdkhjf

Stor og blød Kia e-Niro

| Medlemsnyhed | Indrykket af Biltorvet .dk

Den mellemstore Crossover Kia Niro giver som ren elbil mere mening, end man skulle tro, med sin rækkevidde på over 450 kilometer. Den accelerer hurtigt, undervognen er dejlig blød, og du får masser af plads.

Elbiler er herlige, fordi de trækker fantastisk hurtigt fra stilstand, og Kia e-Niro er ingen undtagelse. Faktisk er det så slemt, at hvis du klikker den elektroniske barnepige fra, kan du blot ved et sparke speederen i gulvet, lave burnout med forhjulene. Ofte fik vi også forskrækkede blikke i byen, da hvert et gadehjørne forlades med piv fra forhjulene, selv med antispinkontrol på. Med mindre man altså holder lidt igen, men det er svært, for det er jo alligevel lidt sjovt at udnytte vognens kvikke acceleration.

Balladen skyldes, at vi kører i den store version af e-Niro, som har 204 hestekræfter og en rækkevidde på 455 kilometer. Prisen starter ved 339.999 kroner, men kan du nøjes med den lille version med 289 kilometer rækkevidde og 136 hestekræfter, kan du slippe ud af bilbutikken kun 279.999 kroner fattigere.

Stor tank tager tid at fylde
Selv om den er 70.000 kroner dyrere, er den store version klart at foretrække, ikke så meget fordi den har flere kræfter, men på grund af den lange rækkevidde. De 455 kilometer passer ret godt i forhold til virkeligheden, også selv om man ikke sparer på strømmen og kører som en idiot, der tror, han er racerkører.

Vi brugte e-Niro som pendlerbil 25 kilometer hver vej i fem dage, hvilket giver 250 kilometer blandet kørsel af by og motorvej, og her kunne vi kun tvinge vognens batteri ned på 49 procent. Kia lover da også helt op til ...

Læs mere på Biltorvet her.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Biltorvet .dk

Skagensgade 1,1
2630 Taastrup
Danmark
Biltorvet .dk

Send til en kollega

0.141