23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Syv elmotorer og 1400 hestekræfter

Ford vil have de klimaskeptiske amerikanske bilentusiaster med på elbilsvognen – så på basis af den nye Mustang Mach-E har de har bygget et monster med 1.419 hestekræfter til en drifting-stjerne

Ford investerer mere end 76 milliarder kroner i elbiler de kommende år, så det er ret vigtigt for firmaet, at potentielle købere også synes, det er fedt med elbiler. Men Gud og Trumps eget land har det med at se tingene lidt anderledes end resten af verden. Så en bil skal helst være lidt hurtigere, lidt vildere, hvis den skal imponere. Derfor har Ford skabt en helt særlig udgave af den kommende elbil Mustang Mach-E.

Man har taget det bare chassis fra en Mustang Mach-E, og så har Ford raceringniører og racerteamet RTR sammen brugt mere end 10.000 timer på at bygge Mustang Mach-E 1400. Og 1400 står selvfølgelig for antallet af hestekræfter – i alt yder den nemlig 1.419 af dem. Den voldsomme effekt kommer fra hele syv elmotorer, hvoraf tre er placeret på forakslen, mens fire sidder som pandekager på bagakslen og trækker sammen. På den måde får man både den voldsomme effekt, men man får også mulighed for at kunne sætte bilen op til mange forskellige discipliner.

Drifting
Bilen er bygget til drifting-stjernen Vaughn Gittin Jr., så den skal selvfølgelig kunne lave røg, mens den banker afsted sidelæns. Derfor er bilen udstyret med en mekanisk-hydraulisk håndbremse, som er en del af drifterens arsenal.

Efter at have prøvet denne bil, har jeg måtte ændre mit perspektiv totalt, på hvad ...

Læs mere på Biltorvet her.

Biltorvet.dk
Skagensgade 1,1
2630 Taastrup
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK34576289

Kontaktperson

Send til en kollega

0.048