23948sdkhjf

Ford genopfinder legendarisk firehjulstrækker

| Medlemsnyhed | Indrykket af Biltorvet .dk

Ford har introduceret en ny udgave af den legendariske firehjulstrækker Bronco. Og den nye version er proppet med terræn-isenkram, 7-trins manuelt gear og 314 hestekræfter.

Ford har kollektivt hævet pulsen for samtlige amerikanske mænd, som ikke er vegetarer. De har introduceret en helt ny generation af firehjulstrækkeren Bronco. Det er måske ikke en model, som er så velkendt på vores breddegrader som eksempelvis Mustang, men i USA har specielt den første generation fra 1966 kultstatus. Og nu har Ford så introduceret en ny generation, som skal tage kampen op med Jeep Wrangler og den nye Land Rover Defender.

Designmæssigt er der ingen tvivl om, at den nye model er kraftigt inspireret af originalen. Et meget kantet design og både døre og tag, der kan fjernes. Det giver nemlig bedre oversigt, når man kravler frem blandt store sten – og det ser sejt ud, når man triller ned på Long Beach i Los Angeles. Men både silhuetten og muligheden for at fjerne karrosseridele med et snuptag minder meget om Jeep Wrangler.

Voldsomme terrænevner
Til forskel fra Wrangler får Ford Bronco uafhængig affjedring foran og en stiv bagaksel, men Ford lover klassens bedste frihøjde – 29,4 centimeter – mens Bronco skulle kunne vade gennem 85 centimeter vand, som dog er fem centimeter mindre end Land Rover Defender. Solide stålkofangere og trækøjer sikre, at bilen kan tåle at blive brugt, men Bronco er ikke ...

Læs mere på Biltorvet her.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Biltorvet .dk

Skagensgade 1,1
2630 Taastrup
Danmark
Biltorvet .dk

Send til en kollega

0.078