23948sdkhjf

Nyt overblik i AutoDesktop gør mersalg lettere

| Medlemsnyhed | Indrykket af Auto IT

Få det forkromede overblik i ALT, hvad der sker i din butik. Dine salg, tilbud, kunder, biler, sorteret på kryds og tværs på alle mulige tænkelige måder. Præsenteret i Excel, som du kender.

Bilforhandlere se her: �� Nu kan du få det helt store forkromede overblik i ALT, hvad der er foregået i din butik. Dine salg, tilbud, kunder, biler, sorteret på kryds og tværs på alle mulige tænkelige måder - præsenteret i Excel, som du kender og som let kan eksporteres til alle mulige andre programmer. Data hentes fra AutoDesktop og Samtykke.Net.

�� ”Det har været et stort ønske fra forhandlerne at få dette specifikke overblik, og vi er meget glade for at vi nu kan levere det. Det vil gøre en kæmpeforskel ude hos forhandlerne med hidtil usete muligheder for kommunikation med kunderne. Vi glæder os til at vise det frem og alle de muligheder, det giver,” siger en begejstret konsulentleder Morten Vestergaard.

�� Forestil dig, at der er store prisnedsættelser på en bestemt bilmodel, og du derefter sender en mail til alle de kunder, som har prøvet bilen indenfor de seneste par måneder, men som aldrig underskrev et tilbud. Den slags udtræk og brevfletning er nu muligt. Læs mere her �� 

Opfølgning har aldrig været lettere.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Auto IT

Skagensgade 1
2630 Taastrup
Danmark
Auto IT

Send til en kollega

0.078