23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Digital-servicebook.com runder en milepæl

Mere end 60.000.000 europæiske biler er nu tilgængelige i databasen, hvilket gør Digital-servicebook.com til Europas/verdens absolut største udbyder af køretøjsinformation.

Hos Digital-servicebook.com sætter vi en ære i at have store mængder data til rådighed for vores brugere, og derfor er det en vigtig milepæl for os at runde de 60 millioner køretøjer.

Databasen vokser støt i takt med at flere og flere lande kobles op mod systemet, og dette gør, at vi på tværs af grænser kan sikre bilejere og forhandlere mod kilometersnyd.”, udtaler salgs- og marketingdirektør Henrik Pedersen.

Ydermere fastslår Henrik Pedersen, at man ved denne måde kan sikre køretøjernes historik og kilometertal på tværs af landegrænser. Henrik Pedersen uddyber: ”… ved f.eks. eksport/import af køretøjer imellem lande er dette en kæmpe fordel. Vores registreringer er VIN baserede, hvilket sikrer, at data følger køretøjet, uanset hvilket land det tidligere har være registreret i”.

For bare få år siden var det stort, hvis man kunne samle et lands køretøjsinformation i én database, men Digital-servicebook.com har taget skridtet videre, og påbegyndt arbejdet med at koble land efter land op.

Målet for Digital-servicebook.com er klart – i løbet af de næste år vil de sætte standarden for, hvordan køretøjs- og servicedata håndteres i Europa. Ydermere er målet at være garant for, at det bliver sværere og sværere at snyde med bilers kilometerstand på tværs af lande. En problemstilling der årligt skaber snyd for mere 65 milliarder kr. i EU.

Digital Servicebook
Vordingborgvej 79
4700 Næstved
Næstved Kommune
Danmark
CVR nummer: DK36726350
P nummer: 1020358382

Send til en kollega

0.032