23948sdkhjf

Æd grus! Vi spanker Volkswagen T-Roc R

| Medlemsnyhed | Indrykket af Biltorvet A/S

En sænket crossover – det lyder jo for dumt. Så vi slæber Volkswagen T-Roc R med i skoven for at give den tæsk. Men med 300 heste og firehjulstræk, er det os, der ender med at blive bange.

Volkswagen er traditionelt ikke et mærke, man forbinder med rally – men det skal ikke forhindre mig i at drømme i dag. Jeg har nemlig gået og tænkt lidt over det. I princippet er Volkswagen T-Roc R, som vi tester her, jo torskedum. Den almindelige T-Roc er som bekendt et modelune, hvor man i princippet har taget den velkendte og velfungerende Golf og sat den på stylter, så den passer med de åh så moderne crossovers. Men her har vi fat i R-versionen, den allermest sportslige variant, så gudhjælpemig om de ikke har sænket den 20 millimeter tættere på Guds grønne jord.

Det virker til, at Volkswagens ingeniører har været en tur over åen for at hente vand. Altså lige indtil det går op for mig, at 300 hestekræfter fra en 2,0-liters turbomotor, en hurtigskiftende syvtrins dobbeltkoblingsgearkasse og et firehjulstræk med Haldex-differentiale lyder mistænkeligt meget som opskriften på en effektiv rallybil. Og netop i skoven er den ekstra frihøjde en fordel, så nu skal vi undersøge, om Volkswagen har en potentiel karriere i rally foran sig, eller om T-Roc R skulle være forblevet ved idéen i en frokostkantine i Wolfsburg.

Heldigvis kender jeg et netværk af grusveje i en svensk skov, hvor jeg aldrig har mødt andet end den store, sorte hønsefugl tjuren. Og da den for det meste sidder i træer, skal det ikke afholde mig fra at ...

Læs mere på Biltorvet her.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Biltorvet A/S

Skagensgade 1,1
2630 Taastrup
Danmark
Biltorvet A/S

Send til en kollega

0.078