23948sdkhjf

LÆKRE LOKALER I bilbranchens IT-center

| Medlemsnyhed | Indrykket af Auto IT

Til leje for virksomheder i autobranchen: LÆKRE LOKALER I BILBRANCHENS IT-CENTER med egen p-plads, tæt på motorvej (og et ventilfjederkast fra Høje Taastrup-station)

Bilforhandlernes eget IT-selskab, Auto IT, har købt en ejendom, hvor vi drømmer om at skabe et fælles dynamisk miljø for virksomheder eller foreninger med tilknytning til autobranchen.

Velholdt og lækker kontorejendom i to etager på et hjørne, opført i gule mursten med spændende vinkler og buer, der bryder med, hvordan en typisk kontorejendom ellers bygges.

Bygningen har en synlig og praktisk beliggenhed i et attraktivt erhvervsområde i Høje Taastrup, hvor der er let adgang til tog og motorvej. I kontorejendommens stueetage udlejes 450 kvm helt eller delvist.

Lejemålet er fordelt på 10 kontorer, herunder et storrumskontor og et mødelokale. Kontorerne er lyse og præsentable med fleksible indretningsmuligheder. Adgang til attraktiv kantineordning, tekøkken, tre toiletter, alarmordning med nøglekort og gårdhave med bænke.

På begge sider af bygningen er der grønne arealer. Ejendommen huser pt. Auto IT, Dækbranchen, Autig og Revisionsinstituttet.

Er du på jagt efter lokaler, og vil du være en del af et dynamisk hus til gavn og glæde for autobranchen? kontakt os og få en uforpligtende snak.

Kontakt os her, hvis du er interesseret


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Auto IT

Skagensgade 1
2630 Taastrup
Danmark
Auto IT

Send til en kollega

0.11