23948sdkhjf

Digital-servicebook.com opruster i UK/Irland

| Medlemsnyhed | Indrykket af Digital-servicebook

I takt med den stigende digitalisering af autobranchen oplever Digital-servicebook.com en voldsom efterspørgsel fra udlandet.

I takt med den stigende digitalisering af autobranchen oplever Digital-servicebook.com en voldsom efterspørgsel fra udlandet.

Det er specielt de store markeder i UK/Irland og Tyskland der ser potentialet i den dansk ejede og udviklede IT-Platform.

Den øgede efterspørgsel gør det til en naturlig del af firmaets ambitiøse vækst og salgsstrategi at satse hårdt på at ekspandere og finde nye partnere i netop disse markeder.

”for os i Digital-servicebook.com er det vigtigt at følge markedets signaler og efterspørgsel. Så for os har det været et naturligt skridt at opruste med en dedikeret medarbejder der får ansvaret for at UK og Irland kommer godt i gang fra start”

Udtaler CCO Henrik Pedersen

Firmaet har valgt en yngre profil, som med en solid uddannelse inden for salg og marketing, bringer den strukturerede og professionelle tilgang til det Britiske marked med sig, samtidig med en dynamisk og livlig profil, der passer godt til den hurtigt ekspanderende virksomhed.

Valget er faldet på den 26-årige Sabine Groth, som ud over en nærmest skræddersyet uddannelse, tidligere har arbejdet med det Britiske marked, og derfor vil falde direkte ind i kommunikationen med de britiske partnere.

”når vi ansætter kandidater, gør vi meget ud af at kigge indad og se hvilke kompetencer kandidaten tilfører virksomheden. For os er det vigtigt at få en kandidat der ikke nødvendigvis ”bare” gør som vi historisk har gjort i virksomheden eller i branchen, men snarere at vi får en kandidat der bringer nye kompetencer og ideer til virksomheden.

På denne måde er vi sikret en virksomhed der er dynamisk, og i udvikling fremadrettet”

Siger CCO Henrik Pedersen

Med Indtrædelsen i UK/Irland forventer Digital-Servicebook.com at startskuddet har lydt til en vækstplan der involverer endnu flere lande allerede i 2020.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Digital-servicebook

Vordingborgvej 79, 1.. sal
4700 Næstved
Danmark
Digital-servicebook

Billeder & videoer

Digital-servicebook.com opruster i UK/Irland med Sabine Groth

Send til en kollega

0.095