23948sdkhjf

Er jeres setup lige så skarp som resten af jeres virksomhed?

| Medlemsnyhed | Indrykket af Auto IT

Lad os tjekke det! Vores afdeling for online markedsføring tilbyder i maj og juni måned at afholde en-til-en sessioner med forhandlere - helt uden beregning!.

For nogle uger siden afholdte vi workshops med 400 deltagere fra autobranchen. Her stod det klart, at rigtig mange ønskede yderligere indsigt i, hvordan man praktisk udfører top tunet online markedsføring.

Vi er vanvittige taknemmelige for den store tilslutning.
Derfor vil vi gerne give noget tilbage til alle jer i branchen.
Vores afdeling for online markedsføring tilbyder  i maj og juni måned at afholde en-til-en sessioner med jer, helt uden beregning.

Er du nybegynder?
Hvis I ikke er kommet i gang med online markedsføring, vil vi tage afsæt i de mange muligheder, I har, og analysere jeres potentiale.

Er du allerede i gang?
Hvis I allerede beskæftiger jer med markedsføring, tilbyder vi, forud for en-til-en sessionen, en gennemgang af jeres Google Ads, Facebook annoncekonto og SEO-setup.

Her vil vi komme med forbedringsforslag ud fra, hvordan vi selv arbejder med det og hvordan vi hjælper andre bilforhandlere.

Uanset udgangspunkt, vil sessionen afsluttes med nogle konkrete anbefalinger til, hvordan vi kan hjælpe jer, ligesom vi allerede har hjulpet en masse andre forhandlere.
 
Lyder det interessant?
Så kontakt vores digitale manager jonas Poulin, så kan I sammen finde et tidspunkt til en gratis en-til-session, når det passer dig,


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Auto IT

Skagensgade 1
2630 Taastrup
Danmark
Auto IT

Send til en kollega

0.065