23948sdkhjf

Toyota RAV4 får en storebror fra Amerika

| Medlemsnyhed | Indrykket af Biltorvet A/S

Toyota ruller endnu en SUV ud, som giver håb til grønne storfamilier og camping-folket. Higlander er en ny hybrid-SUV med plads til syv personer, og så må den trække op til 2.000 kilo.

SUV’erne kommer – det har vi vist længe, og selv Toyota har nu forstået det. Så indenfor bare få uger har det japanske mærke præsenteret to forskellige højbenede modeller – dog i hver sin ende af vægtskalaen. Først var det Yaris Cross, og nu løfter Toyota sløret for den store syvpersons SUV, Highlander.

Det er en model, som har været til salg i USA, Australien og Asien i 20 år, og det er ikke en egentlig klassisk firehjulstrækker som den legendariske Land Cruiser, men i stedet en SUV baseret på platformen fra Camry. I forbindelse med den seneste generation, som blev introduceret i USA i 2019, har man skiftet platform til Toyotas nye TNGA-baserede K-platform. Den danner fundamentet for både den nye Camry, men også den lidt mindre Toyota RAV4. Den nye platform skulle ifølge Toyota medføre højere komfort, bedre køreegenskaber, øget sikkerhed og hybriddrivliner, og så lidt spændende for campingvognsfolket – mulighed for at trække en påhængsvogn på op til 2.000 kilo eller 350 kilo mindre end RAV4 Hybrid.

Hybrid med plads til hele familien
Highlander fylder godt i landskabet og måler hele 495 centimeter i længden, som er 35 centimeter længere end RAV4. Inde i kabinen er interiøret både praktisk, holdbart og rummeligt. Anden sæderække kan justeres frem og tilbage med 18 centimeter, hvilket skulle sikre plads for selv voksne passagerer på tredje sæderække. Bagagerummet sluger ... 

Læs mere på Biltorvet her.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Biltorvet A/S

Skagensgade 1,1
2630 Taastrup
Danmark
Biltorvet A/S

Send til en kollega

0.11