23948sdkhjf

SFVF har netop indgået total aftale med Digital-servicebook

| Medlemsnyhed | Indrykket af Digital-servicebook

Nordens største brancheforening SFVF indgår aftale der sikrer mere end 2000 svenske værksteder, berørings fri Service dokumentation.

Den Svenske Brancheforening har netop indgået total aftale med Digital-servicebook, og sikrer således deres mere end 2.000 medlemmer muligheden for at give bilejerne 100% godkendt servicedokumentation, via APP i stedet for fysisk.

 ”det er vigtigt for os i SFVF at vores medlemmer er sikret bedst muligt i disse Corona tider, og derfor var det naturligt for os at hjemforhandle denne aftale med Digital-servicebook.com. på den måde kan vi sikre at vores medlemmer i så høj grad som muligt kan holde gang i hjulene med så lille risiko for smitte som overhovedet muligt”  Udtaler SFVF Brancheforenings direktør Bo Ericsson

Aftalen giver værkstederne adgang til alle funktioner i Digital servicebook, og skaber derved en mulighed for at lave en komplet historik og servicebog på ethvert køretøj, samt at kontrollere for eventuelle kampagner eller tilbagekaldelser fra fabrikkerne.

Farvel til besværlige og tidskrævende servicebøger.

  • Med Digital-Servicebook er servicebøger ejet af producenterne helt overflødige, det vil sige at du fremover ikke behøves at anvende BMW, Ford, Skoda, Seat, VW, Jaguar, Landrover, Toyota, Audi, Mercedes og Mazda portaler. 

For mere information kontakt Sales and Marketing Director Henrik Pedersen på hp@digital-servicebook.com


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Digital-servicebook

Vordingborgvej 79, 1.. sal
4700 Næstved
Danmark
Digital-servicebook

Send til en kollega

0.109