23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny Opel Corsa skinner med dieselpower

Nye Opel Corsa er den første model, som er udviklet i et samarbejde mellem PSA og Opel. Det skurrer måske i ørerne på en cerut-rygende Opel-entusiast, men den nye Corsa viser sig at være vældig kompetent – specielt dieselen er fed.

Opel har altid lavet gode, solide biler, men da jeg var dreng, var det kun cerut-rygende ældre mænd med hat, der kørte Opel. Det er et image, mærket har haft svært ved at ryste af sig, og der er bare et eller andet med hæklede pudebetræk i bagruden, der passer bedre i en Opel end nogen andre steder. Situationen er så ikke blevet bedre af, at det stolte tyske mærke er blevet opkøbt af de sneglespisende franskmænd fra Citroën Peugeot-koncernen, bedre kendt som PSA.

Vi har allerede set de halvkedelige crossovers Crossland X og Grandland X, men nu er det tid til Corsa F – et kerneprodukt for Opel. Det er den første model, Opel har udviklet sammen med PSA i stedet for bare at sætte Opel-skilte på et PSA-produkt. Og selvom bilen teknisk er identisk med den nye Peugeot 208, så lad os med det samme slå fast, at det tegner godt.

Køreglæde
Sæt dig ind i Corsa, og mærk genkendelsens glæde. Opel-rattet og den store gearknop får mig til at famle efter cerut-pakken, men jeg har aldrig røget, og den nye Corsa lægger op til dynamisk kørsel i et omfang, som ingen af de gamle Opel-ejere kunne drømme om. Bilen vejer under ...

Læs mere på Biltorvet her.

Biltorvet.dk
Skagensgade 1,1
2630 Taastrup
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK34576289

Kontaktperson

Send til en kollega

0.078