23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Autoplus udvider samarbejdet med Digital-Servicebook.com

Fremadrettet bliver det lettere at være Autoplus værksted, der skal nemlig ikke bruges tid på at finde servicehæfter i handskerummet, eller på diverse OE-portaler, hvis man er Autoplus værksted.

Pressemeddelelse: Der er med opstart i første kvartal 2020 indgået en aftale der ikke bare gør livet nemmere for værkstederne, men samtidig også giver Autoplus med 150 værksteder mulighed for, at få udbytte af det store samarbejde Digital-servicebook.com har indgået med e-Boks.

Ved aftalens opstart vil Autoplus medlemmer nu pr. automatik tilbyde, deres kunder direkte upload af deres servicebog til e-Boks via Digital-servicebook.com.

Samtidig vil de 3,2 millioner bilejere tilknyttet e-Boks nu kunne finde Autoplus værkstederne direkte i deres e-Boks.

”Autoplus har igennem de sidste år haft et godt og velfunderet samarbejde med Digital-servicebook.com, og vi finder det derfor naturligt at inkorporere en samlet løsning for vores medlemmer, for os har det altid været vigtigt at tilbyde den bedste service og værdi til vores værkstedskunder”, udtaler Marian Schlaikjær Larsen, Kædechef for Autoplus.

Digital-servicebook.com’s mål har altid været at kunne hjælpe værkstederne med på nemmeste måde, at dokumentere og sikre adgangen til, den garantigivende servicedokumentation.

Så det ikke bare bliver nemmere at være værkstedsejer, men også nemmere at være bilejer.

Samarbejdet imellem Digital-servicebook.com og Autoplus, har stor værdi for begge parter. Som en der har været konsulent i autobranchen i mange år, ved jeg hvor meget tid der spildes på at skulle dokumentere service i forskellige portaler, eller i fysiske servicebøger. Samtidig er vi i Digital-servicebook.com stolte over et samarbejde med Autoplus, da de på alle måde repræsenterer, den gode og lokale serviceoplevelse”, siger Niels Løren, Salgsansvarlig hos Digital-servicebook.com.

 Læs mere om e-Boks samarbejdet her:

Digital Servicebook
Vordingborgvej 79
4700 Næstved
Næstved Kommune
Danmark
CVR nummer: DK36726350
P nummer: 1020358382

Send til en kollega

0.062