23948sdkhjf

Supra med fire cylindre – blasfemi eller vejen til køreglæde

| Medlemsnyhed | Indrykket af Biltorvet .dk

Kan du undvære den glorværdige lyd fra den sekscylindret rækkemotor, så kan du både spare penge og benzin i den nye version af Toyota Supra, som får en firecylindret BMW-motor med 258 hestekræfter og et vægttab på 100 kilo.

Toyota Supra er en af de bedste drivers cars lige nu. Navnet er legendarisk, baghjulstrækket er sat op til sjov, og den 3-liters sekscylindrede motor med 340 hestekræfter trækker som en færge. Kort sagt er Supra tæt på at være den perfekte sportsvogn. Eller hvad? For nu introducere Toyota en lillebror, som dropper to af cylindrene til fordel for en firecylindret turbomotor. Det betyder, at du skal undvære næsten 100 hestekræfter, MEN det er ikke ensbetydende med, at du skal gå på kompromis med køreglæden.

Én af fordelene ved, at Supra er baseret på BMW Z4, er, at Toyota har adgang til BMW’s motorer – måske nogle af de bedste i verden. Og den ’lille’ motor i Supra bliver den velkendte 2-liters turbomotor med 258 hestekræfter og 400 Nm, som trækker gennem samme velfungerende 8-trins ZF-automatgearkasse som storebroren. Det betyder, at 100 km/t kan rundes på ...

Læs mere på Biltorvet her.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Biltorvet .dk

Skagensgade 1,1
2630 Taastrup
Danmark
Biltorvet .dk

Send til en kollega

0.093