23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Gemmer du dine køresedler?

Det er lovpligtigt at gemme køresedler i fem år som dokumentation for skiftende chauffører. AutoDesktop gør det automatisk.

Vidste du, at AutoDesktop gemmer dine køresedler i op til 5 år, så du altid kan søge dem frem igen, hvis du skulle få behov for det?

Ny lovgivning stiller krav til dokumentation
I oktober 2019 trådte der en ny lov i kraft. Ændringen betyder, at fradrag ved særlig anvendelse i den afgiftspligtige værdi for demo-, udlåns- og udlejningsbiler først opnås, når bilerne er ældre end seks måneder fra indregistreringstidspunktet.

AutoDesktop hjælper dig
Netop i denne forbindelse er det ekstra vigtigt at gemme køresedler, der dokumenterer, at køretøjet har haft flere skiftende chauffører og dermed er berettiget til fradraget.

Mange forhandlere tror fejlagtigt, at køresedler skal slettes efter tre måneder for at overholde GDPR, men man har pligt til at gemme køresedler som dokumentationen overfor SKAT og derfor er disse dokumenter undtaget. 

Som en af de få salgsprogrammer i bilbranchen, hjælper AutoDesktop dig med at opbevare den nødvendige dokumentation. Søg på stelnummer og du har alle prøvekørsler og lejekontrakter på bilen. 

Det gælder også de prøvekørsler du laver i den medfølgende gratis app, hvilket er langt de fleste. 

Læs mere om AutoDesktop her. 

Læs mere om kravene til opbevaring af køresedler her. 

 

Auto IT
Skagensgade 1
2630 Taastrup
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK34576289

Send til en kollega

0.047