23948sdkhjf

Endelig – Toyota RAV4 Plug-In Hybrid

| Medlemsnyhed | Indrykket af Biltorvet .dk

Toyota har endelig præsenteret en plugin-version af RAV4. Den har lavt CO2 og 65 kilometer rækkevidde alene på batteri – og så er den Toyotas næstkraftigste bil nogensinde.

Toyota er efterhånden synonym med hybrid. Faktisk solgte mærket sidste år over 10.000 elektrificerede biler i Danmark. Det er 71 procent af markedet, men næsten alle er såkaldte selfcharging hybrids, altså ikke den slags, hvor du kan lade batteriet med et stik. Men sådan en er endelig på vej mod det danske marked, pakket ind i den populære SUV RAV4.

Udover at kunne lade batteriet fra et stik i stedet for blot bremser og benzinmotor, så er den nye Toyota RAV4 Plug-In Hybrid også atypisk på den måde, at den har rigtig mange hestekræfter. Faktisk er den nye hybrid den næstkraftigste model, japanerne nogensinde har produceret. Ja, det lyder vildt, men med en samlet effekt på 306 hestekræfter er det kun den nye Supra, der overgår RAV4 Plug-In Hybrid i effekt. Tilmed er den Toyotas tredjehurtigst accelererende bil.  0 til 100 km/t overstås på 6,2 sekunder, igen kun overgået af Supra og den nye GR Yaris.

Grøn snusfornuft
Effekten kommer fra en ...

Læs mere på Biltorvet her.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Biltorvet .dk

Skagensgade 1,1
2630 Taastrup
Danmark
Biltorvet .dk

Send til en kollega

0.062