23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Yamaha Ténéré 700 – genvejen til en Dakar-ræser

Drømmer du om at fræse en grusgrav op eller tage på eventyr i den svenske skov, så har Yamaha endelig lancerede den længeventede Ténéré 700. En rigtig eventyrmaskine til små penge.

Sjældent har en motorcykel skabt så store forventninger som det T7 koncept, Yamaha præsenterede for tre år siden. Faktisk er den blevet forsinket ad flere omgange, og det har Yamaha vendt til deres fordel, fordi den skulle være helt perfekt, før de vil sende den på gaden. Specielt efter prisen blev offentliggjort, har forudbestillingerne rullet ind hos Yamaha. Nu er Ténéré 700 her endelig, men kan den så leve op til sin egen hype?

Hvis vi lige tager basics først: Det er 204 kilo tung motorcykel med Yamahas tocylindrede rækkemotor med 270 graders crossplane teknologi, som spytter 72 hestekræfter ud til baghjulet. Det er ikke nogen revolutionerende motor, men til gengæld så trækker den i hele omdrejningsskalaen uden at kny. Gasresponsen er ikke superskarp, men det gør den faktisk overraskende nem at dossere i terrænet, og når det bumler under kørslen. Der er ikke nogen tænd-og-sluk fornemmelse over gassen. Og på sporet i skoven ...

Læs mere på Biltorvet her.

 

Biltorvet.dk
Skagensgade 1,1
2630 Taastrup
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK34576289

Kontaktperson

Send til en kollega

0.078