23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Prisvindende produkt – servicebog i OE kvalitet.

I 2003 blev der frit værkstedsvalg - i 2015 blev der frit "servicebog" valg - et valg der blev årets produkt i 2019.

En kunderejse der fuldender brugeroplevelsen... 

Digital-Servicebook.com er den eneste løsning på markedet, der samler bilens informationer ét sted - vinder af årets produkt 2019.

Det er blevet nemt at holde styr på vigtige informationer om samtlige biler – både dem med elektroniske servicebøger fra producenten og dem med den gamle papir-servicebog... Med Digital-Servicebook.com har bilejere altid servicebogen lige ved hånden.

Bilejer, bil og værksted er forbundet i ét overskueligt system, som gør kommunikation om servicetjek, vedligehold og garanti samt bilens historik lettere tilgængeligt for alle parter.

Vi har gjort arbejdet simplere for værksteder, der nemt og enkelt kan udfylde informationer om bilens service og tjekke dens historik online. Alle serviceaktiviteter kan dokumenteres, og det er ikke nødvendigt med et stempel i fabrikantens eller den trykte papir-servicebog – Digital-Servicebook.com erstatter nemlig det sædvanlige stempel.

GARANTI:

  • Det er ikke vigtigt hvem der udfører service, eller hvilken servicebog der anvendes for at garantien beholdes - det vigtige er hvordan bilejeren har adgang til dokumentation, om en bilejer benytter en mærkeforhandler eller et fritværksted er det ALTID bilejeren der skal kunne dokumenterer udført service.
  • Lige som reservedele kan leveres i OE kvalitet for at garantien beholdes, har vi givet bilbranchen en fælles servicebog i OE kvalitet - der på nu 4 år aldrig har haft en afvist garantisag i verden, samtlige EU regler er overholdt - læs mere om fabriksgaranti og regler her:

I 2003 blev der frit værkstedsvalg - i 2015 blev der frit "servicebog" valg - et valg der blev årets produkt i 2019.

Nogen gør som de plejer, andre gør det bedre: HVAD ER DIT BEHOV?

FAKTA om Digital-Servicebook.com.

  • Leverandør til OE og store dele af den frie bilbranche i flere lande.
  • 100% gennemsigtighed for KM fusk.
  • Fuld integrerbar med alle førende IT systemer fra bilbranchen.
  • Virker til alle biler, fra alle lande.
Digital Servicebook
Vordingborgvej 79
4700 Næstved
Næstved Kommune
Danmark
CVR nummer: DK36726350
P nummer: 1020358382

Send til en kollega

0.047