23948sdkhjf

Endelig er Ford med – bygger elektrisk Mustang

| Medlemsnyhed | Indrykket af Biltorvet A/S

Ford har hængt i bremsen i den grønne omstilling, men er nu endelig klar med deres første elbil – en Mustang-inspireret crossover, som får en startpris i Danmark på 450.000 kroner.

Ford har sakket bagud som det eneste store bilfirma, bortset fra Toyota, som mangler en egentlig elbil på programmet. Ikke længere, for Ford har nu introduceret den lettere aparte elbil Mustang Mach-E. Aparte fordi det er første gang i Mustangs 55 års historie, at Ford har valgt at bruge det legendariske navn på andet end den velkendte sportsvogn. Og denne gang altså på en højbenet elektrisk crossover.

 Ford Mustang Mach-E introduceres i Europa fra sommeren 2020 og får dansk lancering fra december 2020 med en startpris på 451.897 kroner med 75 kWh og baghjulstræk. Men denne pris er beregnet ud fra 2021-afgift, altså 65 procent af registreringsafgiften. Var den til salg nu, ville den koste cirka 371.000 kroner med 20 procents afgift.

Masser af kræfter
Mustang Mach-E vil kunne fås i både baghjuls- og firehjulstrukne udgaver med enten standard eller udvidet batterirækkevidde. Den baghjulstrukne model med udvidet batteri har en rækkevidde på op til ...

Læs mere på Biltorvet her.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Biltorvet A/S

Skagensgade 1,1
2630 Taastrup
Danmark
Biltorvet A/S

Send til en kollega

0.188