23948sdkhjf

Er dette årets produkt?

| Medlemsnyhed | Indrykket af Auto IT

På biltorvet.dk kan besøgende få en automatisk byttepris på deres bil. Funktionen skyder masser af leads til bilforhandlerne. Men er det årets produkt? Det kan du bestemme.

Auto IT er bilforhandlernes eget IT-selskab, ejet af bilforhandlere og sat i verden for at lave smarte IT-værktøjer til bilforhandlere.

En af disse er salgsportalen biltorvet.dk, hvor besøgende kan finde deres næste nye bil. Men de kan også få en pris på deres byttebil. Funktionen beregner prisen ud fra en række kriterier, og det giver en indikation af prisniveauet. Men det rigtigt smarte er, at funktionen skaber kontakt mellem sælger og køber – man skal nemlig vælge en forhandler, før den automatiske pris kan beregnes.

 

Den smarte funktion er nu blevet nomineret som Årets Produkt til Auto Awards 2019 af en meget kompetent jury, der har voteret og stemt på Auto IT. Indstillingerne er kommet fra virksomheder, ejere, folk i ledende stillinger, folk i branchen, medarbejdere, samarbejdspartnere eller fra juryformanden og juryens medlemmer. Herefter har juryen voteret og Christensen Kjærulff, Statsautoriseret Revisionsaktieselskab & KPMG statsautoriseret revisionspartnerselskab er ansvarlig for optælling, der har givet udfaldet af de nominerede.

 

Stem på os

Der er nomineret fem produkter i kategorien Årets Produkt. Der er i alt 24 kategorier. Vinderne afgøres med både jurystemmer og offentlige stemmer. Det betyder at du kan være med til at bestemme udfaldet. Så stem gerne på os.

 

Afgørelsen falder den 19. november. Du kan stemme indtil den 17. november.

 

Klik her for at afgive din stemme:

https://autoawards.herokuapp.com/webSignUp

 

På forhånd mange tak.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Auto IT

Skagensgade 1
2630 Taastrup
Danmark
Auto IT

Send til en kollega

0.095