23948sdkhjf

Lad kunder booke værkstedstider online med køreklart og smart system fra Auto IT

| Medlemsnyhed | Indrykket af Auto IT

Bilkunderne vil have det let, når der skal bookes tid på værkstedet. Med Service Online, som Auto IT A/S kan levere, bookes der direkte i værkstedets kalender fra jeres webside.

Bilkunderne vil have det let, når der skal bookes tid på værkstedet. Mange bilforhandlere og værksteder har derfor systemer, hvor kunderne kan booke tider direkte fra websider eller skrive mails for at booke tider.

Det rigtigt smarte system, som virkelig sparer tid og bøvl for både kunder og værkstedet, hedder Service Online, som Auto IT A/S kan levere. Her bookes der nemlig direkte i værkstedets kalender fra websiden.

Så kan kunderne bestille, når det behager dem. Med dette system er man som kunde sikret, at man får de faktiske ledige tider i værkstedets kalender. Samtidigt sparer det bilforretningen for en del administrationstid.

Kunden gør alt arbejdet
At det kan lade sig gøre skyldes, at websiden henter data fra firmaets interne kalendersystem og CRM-systemet, hvor biler og kunder bliver oprettet - kunden opretter altså sig selv i systemerne direkte fra websiden.

Det sikrer, at kundens ønske om en tid opfyldes, og at bookingen optræder med det samme i kalenderen. På denne måde slipper værkføreren for at jonglere med at koordinere kundeønsker med en fyldt kalender. Samtidig slipper værkføreren også for at oprette nye kunder og biler, da kunden selv har oprettet sig.

Se en demo her. 

 

Hos Via biler sprøjter de serviceaftaler ud som aldrig før og eftermarkedschefen kan ikke få armene ned. Det skyldes, at løsningen fra Auto IT har samlet en rodebunke af systemer og kogt det ned til få klik til stor glæde for både bilkunder og bilsælgere.

Salg op med 24 procent
Siden Via Biler begyndte at sælge serviceaftaler gennem AutoDesktop i midten af sidste år, er salget af serviceaftaler steget med 12,5 procent målt over et halvt år, isoleret set på antal. Trækkes ophørte serviceaftaler fra bliver stigningen på 24,12 procent. Det viser en måling på hele året 2018. 

Læs mere her:  Serviceaftaler er gaven, som bliver ved at give.

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Auto IT

Skagensgade 1
2630 Taastrup
Danmark
Auto IT

Billeder & videoer

Serviceaftaler online fra Auto IT sparer tid og penge

Send til en kollega

0.109