23948sdkhjf

Breaking news

| Medlemsnyhed | Indrykket af Digital-servicebook

37,8 millioner biler fra UK er på vej ind i Digital-Servicebook.com

37,8 millioner biler fra UK er på vej ind i Digital-Servicebook.com - som i forvejen er førende udbyder af logbøger til bilbranchen og bilejere på tværs af lande grænser.

Det betyder at indenfor kort tid er over 200.000.000 syns- og servicedata fra over 55.000.000 biler, online i et system.

En stor opdatering er på vej, der effektivt dokumenterer KM spoling problemet - og med vores unikke og store database er KM spoling på tværs af landegrænser i EU, nu effektivt fortid, når bilen er sikret med Digital-Servicebook.com

I Danmark er det store emne KM spoling, over 110.000 Danske biler er berørt af fusk, - det er ikke nok "kun" at se på synsdata, det er historikken i hele bilens levetid der afslører problemet, og efter indslaget i DR tv omkring KM spoling er der politisk opbakning til at se på en digital logbog.

Det har været en "travl" sommer i år, da alle nu snakker om en løsning - med Digital-Servicebook.com har vi lavet den løsning som der efterlyses, siger CEO Martin Jensen fra Digital-servicebook.com og tilføjer vi har siden lanceringen i november 2015, mange gange sagt at de mange bilproducenter der i dag anvender egne "lukkede" servicebøger - har glemt forbrugeren., og det er netop det der er vores succes, vi laver åbne systemer alle kan anvende der giver åbenhed og dokumentation.

Vi kan samarbejde med alle, og laver gerne "skrædersyede” løsninger til bilbranchensmedlemmer, så forbrugerne kan føle sig sikret når de anvender et godkendt værksted, siger Salgs- og marketingsdirektør Henrik Pedersen fra Digital-Servicebook.com som kan kontaktes på hp@digital-servicebook.com 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Digital-servicebook

Vordingborgvej 79, 1.. sal
4700 Næstved
Danmark
Digital-servicebook

Send til en kollega

0.225