23948sdkhjf

Nybagt navn får hurtig glasur

| Medlemsnyhed | Indrykket af Auto IT

Biltorvet A/S skiftede for nyligt navn til Auto IT, og med det nye navn følger naturligvis også et nyt logo og en visuel identitet, der signalerer fuld fart frem.

Bilforhandlernes eget IT-selskab har fået nyt navn. Det er ændret fra Biltorvet A/S til Auto IT A/S, for at signalere, at der laves meget mere end bilportalen biltorvet.dk.

Med det nye navn følger naturligvis et flot nyt logo (øverste billede). Det forestiller en speedometernål, der accelerer hurtigt op mod topfart.

”Vi har valgt et logo, der viser, at der er fuld fart på og masser af fremdrift. Vi har også valgt at køre videre med den runde form, så logoet hænger sammen med vores eksisterende logoer for bilsalgsprogrammet AutoDesktop og salgsportalen biltorvet.dk,” oplyser kommunikations- og marketingschef Majken Jouret begejstret (nederste billede).

Hun oplyser, at det også var vigtigt med en moderne farve, som ikke var alt for tung.
”Der valgte vi en lys pangfarve i den blå nuance, som hænger sammen med AutoDesktops farver.”

Sniger sig ind overalt
Nu er det så et større arbejde med at få logoet indlogeret, hvor det er relevant, som fx hjemmeside, domænenavn, signaturer på mails, navneskilte, sociale medier osv.

"Der er vildt mange steder, som skal have det nye navn og logo, også ting man ikke lige tænker over som fx medarbejderes telefonsvarere.”

I samme ombæring opfordrer kommunikations- og marketingschefen til, at man liker Auto IT på en spritny dedikeret Facebookside, hvor nye produkter og sjove konkurrencer for bilsælgere er sat op. Auto IT er i forvejen på LinkedIn, hvor det før hed Biltorvet A/S.

Men Facebook er nyt.

”Vi har 15.000 følgere på vores Facebookside for biltorvet.dk, men har manglet en side for resten af forretningen. Det har vi nu. Så skynd dig ind og se fx videoen, hvor vi laver verdens hurtigste prøvekørsel med vores nye app,” opfordrer kommunikations- og marketingschefen.

 

Fakta:

Auto IT A/S
Ejet af 400 bilforhandlere gennem en aktieordning. Bor i Taastrup.

Produkter:
Biltorvet.dk – salgsportal for biler, motorcykler og lastbiler.

AutoDesktop – digitalt salgsværktøj for bilsælgere, der forhindrer dobbeltindtastninger og brug af papir. Holder styr på dokumenter, biler, kunder, annoncering, finansiering, forsikring og alt det andet en bilsælger bruger. Tilhørende app kan bl.a. lave køresedler med kørekortskan.

Samtykke.Net – Holder styr på samtykker: Indsaml, opbevar og dokumentér samtykker let.

Hjemmesider til autobranchen – fra store forkromede løsninger med mange integrationer til enkle, smukt designede og samtidigt markedets billigste hjemmesider.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Auto IT

Skagensgade 1
2630 Taastrup
Danmark
Auto IT

Send til en kollega

0.109