23948sdkhjf

Ny bilvaskehal hos Lip`s Autoteknik ved Kalundborg

| Medlemsnyhed | Indrykket af Washtec A/S

WashTec ønsker Lars fra Lip`s Autoteknik i Rørby ved Kalundborg tillykke med den nye vaskehal

Lip`s har netop fået installeret en EasyWash fra Washtec, med en vaskehøjde på op til 2,9m vasker den de fleste person og varebiler.

Vandet renses i et biologisk vandrenseanlæg, hvilket holder forbruget af frisk vand nede på et minimum - uden at gå på kompromis med vaskekvaliteten. - I forbindelse med etableringen, er hele vaskeanlægget ligeledes blevet Svanemærket.

Lip´s har endvidere valgt WashTecs totalcare overvågning, hvor der fra kl. 6 til 23 alle ugens dage, er overvågning og assistance hvis der skulle opstå problemer i vaskehallen - tryghed for kunderne og for Lips`s.

 Når kunderne skal vaske, kan de ved hjælp af appèn ”Easy Car Wash” vælge at købe abonnement, hvor de til et fast beløb pr måned, kan vaske bilen alt det de vil – man kan selvfølgeligt stadigt købe enkeltvaske og vaskenøgler, samt benytte dankort.

I det netop overståede åbent hus-arrangement i weekenden, var der mange besøgende og konstant kø for at få vasket bilen, der blev vasket tæt på 100 biler og tegnet en masse abonnementer på bilvask.   


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Washtec A/S

Guldalderen 10
2640 Hedehusene
Danmark
Washtec A/S

Kataloger m.v.

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.258