23948sdkhjf

Slidte bilhuse får nyt liv for ingen penge

| Medlemsnyhed | Indrykket af Biltorvet A/S

For kun 5000 kroner kan dit digitale bilhus på nettet få en overhaling til et moderne salgssted, der effektivt henter kunder ind fra fx søgemaskiner.

Mange forhandlere rødmer, når man spørger, hvornår deres hjemmeside sidst har været i værkstedet for et servicetjek. Der kan gå mange år mellem, men tiden står ikke stille. Det er mere vigtigt end nogensinde før med en moderne hjemmeside.

Den traditionelle måde at sælge biler på er udfordret af, at kunderne er mere online. Det giver færre muligheder i bilforretningen, men omvendt er der et kolossalt uudnyttet potentiale online, som tilmed er let at udnytte.

Bilkøberne afsøger markedet som aldrig før. Afklaringen sker online, og køberne er ultraskarpe på, hvad de vil, når først de står i din butik. Undersøgelser viser at der sker et salg for hver 1,2 bilkunde, som kommer i bilforretningen.

Så hvordan er de lokket ind i din butik? Online. Via fx søgemaskiner, bilportaler og forhandlerens egen hjemmeside.

Derfor skal en forhandlers hjemmeside være brugervenlig, hurtig og up-to-date. En god webside skal også lede kunden til en masse såkaldt call-to-action, dvs. muligheder for kontakt, bookinger af service og prøvekørsler og andre features.

De features kunne fx være, at kunden automatisk kan få en byttepris på den bil, de gerne vil bytte ind med. Det er et produkt Biltorvet tilfældigvis kan levere. Bytteprisbregneren vil indenfor en træskolængde kunne give en realistisk pris til kunden. Tilmed forærer Biltorvet denne smarte feature væk.

Beregneren er prissat til 3.500 kroner, men annoncører på biltorvet.dk vil få det helt gratis.

Du kan vælge mellem en stor hjemmeside, som vi laver helt fra bunden i samarbejde med jer - det kalder vi CarLean - eller en enklere skabelonbaseret, som vi kalder CarLite.

Derudover får du lige nu 10% rabat, hvis du bestiller en CarLite-hjemmeside før jul. 

Læs mere om CarLite her. 

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Biltorvet A/S

Skagensgade 1,1
2630 Taastrup
Danmark
Biltorvet A/S

Send til en kollega

0.154