23948sdkhjf

Kæde åbner butik i Rønne

Würth Danmark har åbnet butik nr. 35 på Bornholm.

ØSTPÅ Mandag den 11. maj åbnede Würth Danmark deres håndværkerbutik nr. 35. Den ny butik er Würth Danmarks første på Bornholm og har adresse på Borgmester Nielsens Vej 14 i Rønne.

Würth Danmark har gennem mange år haft kørende sælgere på Bornholm, men kædechef Rune Liljeroth lægger ikke skjul på, at en bornholmsk butik længe har stået på ønskelisten.

- Vores investering i en butik i Rønne skal naturligvis ses i lyset af, at vi allerede har mange kunder på Bornholm, som vi gerne vil endnu tættere på i hverdagen, men herudover er der også godt gang i flere store bygge-anlægsprojekter på Bornholm, hvor vi mener, vi kan tilføre værdi, for eksempel vindmølleparker og havneudvidelsen i Rønne. Det er spændende projekter, som vi med den nye butik får et stærkt udgangspunkt for at støtte op om. Bornholmslinjens investering i verdens største katamaranfærge til Ystad-ruten fortæller ligeledes, at Bornholm er en ø i rivende udvikling, udtaler Rune Liljeroth.

Team på tre

Det daglige ledelsesansvar i Rønne varetages af butiksleder William Kock, der kommer fra en stilling som direktør i entreprenørvirksomheden Fugato. Han er derfor allerede et velkendt ansigt blandt de bornholmske håndværkere.

Han skal drive butikken sammen med Paw Brylet, som får ansvaret for træ-, byg-, el- og VVS-virksomheder, mens Henrik Bloch Andersen er sælger med ansvar for auto-, metal- og offentlige virksomheder.

Har banket på

Var alt gået efter planen skulle den ny Würth butik faktisk allerede have åbnet i marts, men på grund af corona-krisen så Würth sig nødsaget til at udsætte åbningen til efter sommerferien.

Interessen fra de lokale håndværkere har imidlertid været så stor, at Würth Danmark alligevel har valgt at åbne nu, på trods af de ekstra udfordringer corona-situationen medfører.

- Kunderne har i bogstaveligste forstand banket på, selv om butikken endnu ikke var åbnet, så derfor valgte vi at fremskynde åbningen. For ligesom i resten af landet skylder vi naturligvis også vores bornholmske kunder at støtte mest muligt op om dem. I særdeleshed nu, hvor Danmark skal til at have fuld gang i hjulene igen, siger Rune Liljeroth.

Mere end produkter

I den nye håndværkerbutik i Rønne vil kunderne kunne finde et bredt udvalg af værktøj, befæstelse, arbejdstøj samt kemi- og sikkerhedsprodukter, og ved indretningen er der lagt vægt på, at håndværkerne ud over produkter også skal kunne gå derfra med faglig inspiration.

For eksempel ligger der et mødelokale i tilknytning til butikken, hvor Würth, når corona ikke længere sætter dagsorden, vil invitere til kundearrangementer og kurser, hvor Würths specialister i for eksempel additiver, bilpleje eller sikkerhed kommer forbi.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.189